Thursday, March 1, 2018

Pink


Sebenarnya tiada niat pon mahu update blog tetapi alang-alang dah on lappy sebab tadi saya mahu register sibongsu eprasekolah sesi 2019 tapi server sangat-sangat slow. Sambil-sambil tunggu loading saya post la satu entry.

Mungkin pic kat bawah ni dah muak dan jemu untuk tatapan korang tapi saya nak simpan sebagai kenangan. Mana la tau ada rezeki saya dan keluarga dapat banglo nanti ke kannn...

Kat sini lah saya masak untuk family, prepare bento untuk anak-anak...Walaupun kecil tapi saya bersyukur kerana suami dan anak-anak sangat-sangat memahami.  ayah.. 

 

Thank you pada yang share, yang mengkomen. Ada komen +ve, ada jugak -ve. Biasa la tu kan..
Saya ok je.. Tetap happy macam selalu..
Hapuskan aura -ve. Watchaaa!


Ok tata semua 











post

No comments:

Post a Comment