Thursday, October 24, 2013

Labelling


Hari ni nak share macam mana saya mem-organised bento tools saya. Ini antaranya. Esok Insha Allah saya share yang lain pulak. Ok, yang ni saya label kan mengikut karakter. Tujuan senang nak ambik. Takde la bila kelam kabut habis semua drawer ku bukak lepas tu bersepah lepas tu mulalah malas haihhh..



 ok nampak tak saya labelkan ikut karakter?? Ok jom tengok isi dalam nya pulak. Berterabur jugak kat dalam nya. Bila mood rajin datang sume dok dalam barisan.


 drawer pertama




 kedua



 ketiga







Happy bento-ing!


 photo post.png

Thursday, October 10, 2013

Addicted

Antara koleksi lunch box dan water bottle saya. Ada lagi yang tersembunyi.. Keadaan dah
 agak tak terurus sebab main sumbat je. Yang dalam pic tu yang nampak. Ada 2 rows lagi kat belakang tu. Belum lagi dalam drawer, bawah meja, kat rak.. Saya masih mem gugel cara nak simpan semua ni dengan cantik, dan kemas. Nak beli kabinet baru tak ada tempat nak letak dah. Acaner??


 photo post.png


Wednesday, October 9, 2013

Bento #139


Sama macam semalam elin kena pilih character apa yang ada sauce container. Jadi, my melody ada!
So, untuk hari ini ada jambu, strawberry, dan roti. Pagi-pagi mami dah makan jambu cecah asam.. om nom nom

 photo entry-1.png

Tuesday, October 8, 2013

Bento #138

Tema hari ini pilihan elin. Sebab dia nak makan jambu dengan asam powder. Jadi, mami soh pilih character apa yang ada sauce container. Dia pilih yang ini. Ok, ikut saja



Ada jambu, kiwi, dan roti nutella. Dalam container tu ada asam powder untuk cecah. Mami pon suka cecah! memang anak mami nih..


 photo entry-1.png

MY FRIENDS!