MY FRIENDS!

Friday, September 13, 2013

Mirror

Assalamualaikum. Dua minggu lepas.. Wahahahaa 2 minggu ok!.. Saya pergi ke Tesco Extra Puchong. Niat pergi sana sebab nak membeli baby doll untuk anak-anak kecintaan. Sebab dah janji dengan elin. Maka janji kena tunaikan. Or tak selagi tak dapat selang 5 minit dia akan mintak. Ohh kakak!..
Ceritanya.. pusing-pusing dengan kakak kami jumpa mirror  ni. Apa lagi saya dah sangat ter suka. Tengok harga RM8.90. Hah?!!!! RM8.90? Biar betul?? Ambik satu pi scan harga. Eh eh betul lah. Maka patah balik ambik 5. Tamak ok!. Ada 3 color. Kuning, magenta, and white. Ok ambik warna selamat-putih!


Ok balik rumah pasang kat bathroom.. ngam! 


Saja tepek gambo extra  hehe..


 Gambar anakanda elin dengan baby doll baru.. Suka la tu bluek..

Ok itu saja nak share.. Tata

Bento #123


Happy bento untuk hari ini. Saya penuhkan dengan strawberry, cherries, anggur dan juga roti berinti nutella. Hari ini pemurah sikit sebab tu ada 3 jenis buah. Oh tak tak ini sebab dalam fridge ada bermacam stok buah-buahan. Hari ni pulak last sekolah. Isnin cuti 1 Malaysia. Tak apa lah makan la puas-puas lagipun elin demam semalam. Alhamdulillah hari ni dah sihat. So, tak jadi la cuti. Setakat ini kedatangan elin kat sekolah masih lagi penuh yeay!! yippie yippie yaiyaaa..

Ok, nak gi jemur kain jap

Monday, September 9, 2013

Keroppi


Assalamualaikum. Pertama kali nya happy bento saya berciri hijau. Keroppi! 


Apsal comel sangat?

Thursday, September 5, 2013

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI