MY FRIENDS!

Friday, March 1, 2013

Anpanman

Assalamualaikum. Maaf kerana lama tak update blog ini (ewahh budget femes emes gitu). Haha. Bukan apa kadang-kadang tak ada idea nak cerita pasal apa. Perbuatan memperkembangkan koleksi masih bergerak aktif cuma bila waktu nak taip entry idea hilang melayang-layang lalu off lappy tarik selimut.. zzZZzzzz

Ok lah hari ini terasa nak share pasal koleksi bento tools anpanman saya. Ahh bulat bulat pipi bulat comel kan? Saya sangat addict jakun dengan bento tools sekarang. 

 Pic  ini adalah koleksi bento tools anpanman yang pertama saya kumpul. Mereka adalah rice mould, cookies cutter, stencil dan food picks (ooohhh food picks tu wajib ok!)


Pic  ini pula borongan kali kedua. Kali ini penjimatan yang hebat kerana ia datang di dalam satu box. Di dalamnya memngandungi egg mould, rice mould, stencil cutter, food picks, dan juga food divider. Jimat tak? Jimat tak??


 Borongan bersama d-cut bento box berciri yang sama juga. Ahhh comel!


 Bento snack berciri anpanman dan kawan-kawan


 Happy bento anakanda hari ke-32 persekolahan. Di dalamnya saya penuhkan dengan buah kiwi buah feberet anakanda dan cornflake cookies


 Happy bento anakanda hari ke-38 persekolahan. Di dalamnya ada mango, strawberry, dan roti





 wishlist. Anpanman and friends cookies/bread cutter. Cutter yang ini ada anpanman, shokupanman, currypanman, dan melonpanna chan.. On the way! Dah sampai saya update kat sini ya!

Itu sahaja kali ini Insyaallah jumpa lagi.. Assalamualaikum


yeay dah sampai!!! updated 28.3.2013

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI