MY FRIENDS!

Friday, September 28, 2012

vroom vroommm...

Assalamualaikum. Tema makanan gembira saya hari ini saya namakan 'vroom vrooomm'. Nak tau kenapa? Tengok je gambar..


Pic wajib anakanda..


Ok, itu sahaja.. Jumpa lagi. Assalamualaikum

Tuesday, September 25, 2012

Balloon

Assalamualaikum.. 
(Entry ditaip secara laju-laju)







Monday, September 24, 2012

Rainbow

Assalamualaikum. Hobi saya suka memkumpul pinggan mangkuk. Ohhh tak tak bukan pinggan mangkuk berciri mak mak ok. Tapi berciri anak anak haha. Pelik tak? Gile tak? Pening tak?? Haha.. Kalau keluar memshopping mesti nak memlawat-lawat bahagian pinggam mangkuk. Sudah memjadi addict sekarang! Ini yang terbaru berciri pelangi.. (Tak macam pelangi punn).. Tapi disebabkan ia berciri warna-warni itu yang membuatkan saya nak membagi nama pelangi. Taraaa..!!


Comel tak? Suka tak? Kawaii tak?

Saya dah pun memrasmikan set ini siang tadi.. La la la la la...


Kali ini saya buatkan KT berciri full body wahhh berjaya!


KT mempegang epal

Gambar wajib anakanda


Ok itu sahaja hujan lebat di sini.. Assalamualaikum







Sunday, September 23, 2012

Fishing

Assalamualaikum.. Saya tak tahu mempancing.. Pegang batang pancing pon tak pernah tapi ngada-ngada dok imagine benda bukan-bukan. Hari ini saya masak tomyam untuk elin. Request banyak hari dah. Ok lah mummy buatkan. Idea untuk deko hari ini dari elin lah memcabar mummy "esok mami buatkan kakak elo kiti pancing ikan pulak boleh ke mami".. Ishh untuk anak mummy ok je!
Haa hamek!


Jadi tak jadi tak? Gile tak gile tak? suka tak suka tak??

Mami pon dah tak betul ni penattt..
 Assalamualaikum



 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI