MY FRIENDS!

Saturday, June 30, 2012

Warna dan Warni


Assalamualaikum.. Entry hari ini memngenai koleksi pinggan mangkuk saya berciri warna-warni. Dan lagi, berciri d-cut wahhhh double happy. Saya pernah ada set seperti ini tetapi berciri transparent. Tetapi yang ini lagi comel ok. Kalau anda pem follow setia saya dari dulu lagi, mesti anda perasan yang saya ni gila suka mem kumpul feeding set untuk anak-anak saya. Kepada pem follow yang baru sila mem klik HAPPY FEEDING untuk memlihat koleksi happy feeding saya. Ok, jom tengok gambar







Saya sudah pon memrasmikan set pinggan warna-warni ini. Nampak ceria tak??











Bertambah gembira bila my Elin makan sampai habis..







Itu sahaja untuk kali ini. Jumpa lagi kawan-kawan.. Assalamualaikum


Thursday, June 28, 2012

Carpet

As salam kawan-kawan semua. Ohh memang huru hara life saya tampa jalur lebar. Semalam satu hari server down. Jadi baru hari ini saya dapat mem update entry baru. Ok hari ni nak cerita pasal new haul saya. Bertahun-tahun memcari dan mem gugel akhirnya jumpa memanglah satu kepuasan yang teramat sangat. Tengok saja kat senarai wishlist saya bertahun-tahun jugak macam tu tak terusik hihi.. Ok lepas ni boleh kasi strike yeay!!!!!





Syukur Alhamdulillah akhirnya dapat jugak carpet yang saya idam-idamkan tu. Jom tengok gambar





Carpet yang ini feberet anak-anak gadis ku.. Lagi-lagi my Elin tu..





Haa... Aksi my Elin... Kalau boleh semua benda dia nak wat atas karpet tu.. Tak ada apa yang saya nak selain memtengok anak-anak saya happy.. Alhamdulillah







Itu sahaja kali ini. As salam

P/S:Disebabkan mood saya berbunga-bunga hari ini, jadi saya nak membagi freebies ini. Sila mem klik di gambar untuk tumbesaran dan simpan sebagai kenangan dari saya. Terima kasih













 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI