MY FRIENDS!

Wednesday, May 23, 2012

Pink Train

Assalamualaikum. Entry kali ini adalah memngenai projek happy learning saya yang berciri memkenal huruf jawi. Sebenarnya dah lama saya mahu membuat projek ini tetapi sering tertangguh bila saya tak tahu macam mana nak masukkan huruf jawi tersebut. Rupa-rupanya sebab keyboard language saya dalam bahasa English jadi memang tak lah huruf jawi keluar hihihi terasa diri ini memang cetek ilmu bab-bab IT ni hihihi (tepuk dahi). Ok entry ni ditaip secara laju sebab saya sangat-sangat letih sekarang. Ok jom tengok gambar.







Yang di bawah ini pula gambar aksi-aksi elin dengan BBM barunya..







Hihi gambar yang ni saya curi-curi tangkap. Masa ni dia tengah berlakon jadi cikgu. Tengok siapa anak murid dia? Hihihihi comel lah kakak ni.. Mummy ailebiu kakak...

Nite.. sweet dream...

P/S:Tenkiu banyak-banyak pada uncle jaz yang tolong editkan uruf lam alip hihi

Thursday, May 17, 2012

my kittyfied ipHone

As salam kawan-kawan dan salam 1 Malaysia. Hari ini saya nak memkongsi my new gadget a gift from encik suami sempena hari ibu. Tapi macam biasa encik suami saya sangat suka memberi hadiah awal daripada tarikh sepatutnya. Tak kesahlah kan?? Yang penting ingatan tulus ikhlas hihihihi. Tahun ini saya dapat iPhone 4(s) memgantikan handphone lama saya yang agak ke-blur-an itu haha. " ayah mummy ailebiu ayah tau hihi"
Taraaaa.... presenting my new gadget:





Name:Aifon
D.O.B:11 April 2012
Colour:White

Disebabkan saya sangat sukakan benda-benda yang comel jadi bermulalah proses transformasi ke atas aifon ini. Mula mem gugel sana sini memcari baju baru untuk dipakaikan. Terjumpa baju yang sangat comel sehingga jatuh ailebiu. Tengok ni comel tak??





Comel bukan??? Saya suka saya suka.. Tapi bukan satu tau.. Saya kan suka benda-benda comel....






Mereka enam beradik lah...hihi...











Jom kita tengok apa yang saya installed dalam aifon saya ini..



































Dan.. yang ini adalah game kesukaan saya yeay!!! selalu bergaduh dengan elin sape jumpa dulu haha..











Ok itu sahaja yang nak saya kongsikan hari ini. Syukur dengan rezekimu Ya Allah...

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI