MY FRIENDS!

Wednesday, August 25, 2010

Friday, August 13, 2010

Folding Umbrella With Case





ada banyak koleksi dalam simpanan saya.. Saya sukakan

Wednesday, August 11, 2010

Tuesday, August 10, 2010

Sunday, August 8, 2010

Saturday, August 7, 2010

Tote Bag





Masa tengok tote bag ni kat sanrio.com hati saya dah mula terpikat. memgoogle sana sini cek harga. Ada di ebay tapi harga jadi mahal + shipping. Jadi cuba memtahan hati dan berdoa berharap tote bag ni ada dijual di sini sebab tak semua stuff di seludup bawa masuk ke malaysia. Apabila memlihat sahaja tote bag ni di display rack parkson saya dah memlompat-lompat mahu.. hooray!! Tote bag ni besar pada saya tapi x apa saya suka jugak hihi..
Saya suka series

Thursday, August 5, 2010

Lunch Box Set





Masa 1st time saya nampak lunch box set ni hati dah memronta-ronta mahu.. Akhirnya dapat jugak.. yeay!! Boleh berbento dengan penuh bergaya dan comel hikhik. Dalam set ni ada chopstik, lunch box, 2 small container dan juga lunch bag.. Gila happy bila dapat

Sunday, August 1, 2010

CUSTOM CLOG

Saya dapat tau pasal crocs baru ni semalam. Lepas tu mulalah memsearch di internet pasal crocs baru ini. Bila dapat tengok je gambar crocs tersebut mulalah tak lena tidur saya dibuatnya. Jadi, semalam lagi saya dah mempujuk en. suami supaya membelikan saya crocs tersebut dengan kata lain sebagai hadiah kepada saya hikhik.. Jadi, petang tadi sebelum membuka kedai kami sekeluarga pergi ke Subang Parade untuk memdapatkan crocs tersebut.
CROCS ni keluar saiz untuk kids sahaja tapi beruntung nye saya mempunyai kaki yang kecik ketot .. J3 size can fit woman size 5.. Yeay itulah saiz kaki saya hikhik.. Tapi, kesian elin sebab saiz elin dah habis.. Takpe baby, next time mummy beli untuk baby ok..







It comes with canvas bag.. Comel kan??

To ayah mummy sayang ayah
 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI