Monday, November 30, 2009

Hello Kitty Two Thousand Ten














Wall Calendar, Desk Calendar, Diary and Datebook include sticker inside

Thursday, November 26, 2009

Sunday, November 22, 2009

Surprise Gift

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hadiah Photobucket ini adalah dari suet yi dan adiknya ar ling. Sebenarnya sudah lama mereka berdua nak membagi hadiah Photobucket ni pada saya tetapi mcm2 hal lah yang terjadi lately. Dan semalam mmemang betul2 surprise apabila encik courier datang sambil meng hon van dengan kuat...
Saya betul2 shocked but happy dapat parcel mcm ni.. Siapa yg x suka hadiah Photobucket kan? Weee.... Photobucket
Tengok tu.. saya dah pon memgantung hp strap tu di memo board saya.. Sayang nak guna tau..
Sehingga sekarang mereka berdua belum tahu yang saya dah dapat parcel dari mereka.. Saya tahu mereka adalah daily readers saya.. Sekarang mereka berdua dah tahu kan? Surprise!! hehehe... bluwek Photobucket

Photobucket babe... Photobucket forever..

MY FRIENDS!