Tuesday, June 30, 2009

Hello Kitty multipurpose vegetable/cheese/ham/cookies mould







jom memasak dan memhidangkan meal yang cumelll





bye bye bye bye

Monday, June 29, 2009

Hello Kitty Weighing Scale











tapi.. saya lebih suke kan yang ini... berwarna pink dan berciri strawberry mcm bedsheet saya.. tidak mengapa lah asalkan saya tetap suka dan suka dan suka.. hihihi














mereka berdua tetap cumelllllll






bye bye bye bye

Saturday, June 27, 2009

Hello Kitty panty liner ( intimate )












ayah yang belikan panty liner ni. cumel nye. saya x tahu pulak intimate ade keluar design . ouh ayah.. syg nye mummy kat ayah hehe.. saya kirim panty liner kat ayah sebab panty liner saya dah abis. bila ayah balik saya tgk ayah belikan yang ini.. wah suke nye saya.. hihi.. thnx ayah..

p/s: walaupun saya tak menggunakan brand intimate tetapi sebab saya suke!!




bye bye bye bye

Tuesday, June 16, 2009

Hello Kitty Height Measuring Scale






pada sesiapa yang nak ukur tinggi meh meh sini.. hehe..





bye bye bye bye

MY FRIENDS!