MY FRIENDS!

Sunday, October 19, 2014

Happy Room


Seminggu ni saya busy kemas bilik-bilik, kitchen, stor sementara masih larat ni. Cuci bersih segala curtains, bedsheet.. Lepas tu saya tukar dengan curtain dan bedsheet yang baru. Betul-betul baru bukak plastik. Bau pon harum. Nanti lepas deliver baby tak adalah banyak kerja kan.. Kat bawah ni saya belanja picture bilik anak-anak dara saya. Sebahagian je lah.. ada part yang x snap picture sebab rasanya tak perlu kot hihi..


 Sebelum ni curtain tu 3 pcs.. kali ni lebar sikit so 2 pcs saja. Nak ikat tengah macam tak cun. So saya selak ke tepi saja. Ikat pon main dan je dengan small Hello Kitty pushie..Janji Hello Kitty



 Frame ni kat kepala katil. Lepas raya ritu tukar frame baru kaler pink matching dengan wall. Cute sangat



 Yang ni koleksi story books, puzzle, learning books.. Anak-anak saya suka baca buku  .. Jadi saya sediakan space untuk letak buku-buku diorang.. 



 meja study anak dara saya. Tapi tak selalu guna sebab elin ada meja lain kat bawah. Itu saja entry untuk kali ni.. 
Good night semua 

 photo post.png

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI