MY FRIENDS!

Tuesday, October 28, 2014

Blue rice again


Ni Happy bento last week. Minggu ni belum ada bento lagi sebab elin demam. Sekarang berjangkit kat nana pulak. Mami lak due esok 29.10. Susah hati tengok anak-anak demam. Masa saya taip entry ni contraction dah berlangsung selama sejam sekali. Kalau ngam tengah malam ni deliver baby ni.. Haihh syioklah kitorg sharing same birthdate..
Ok lah.. tengok je picture bento cookie monster ni. nasi cookie monster tu dari eksperimen bunga telang.


Itu saja korang. Mohon doakan saya dan baby selamat ye!!

P/S:Mungkin blog ni akan bercuti beberapa minggu, bulan, atau tahun mungkin. Boleh contact saya di fb ya!

 photo post.png

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI