MY FRIENDS!

Tuesday, September 16, 2014

Rezeki



Entry sebelum ni saya update mengenai kegilaan saya mem hunting barang untuk newborn baby saya. Dia punya excited lain macam. Sebabnya saya scan masa 31w memang setepek nampak bebird. Alhamdulillah syukur kepadamu Ya Allah. So, memang barang kakak-kakaknya totally out lah sebab pink semua. Bukan tak boleh.. boleh je nak pakai tapi hehe tak mo lah pinky pinky untuk hero saya yang sorang ni. Dari pregnant kan elin dulu saya dan encik suami memang dah get ready nama untuk anak-anak kami. Kalau girl Rosalinda.. if boy Khairul Rizqi. Jadi, hero kami ni nanti kami namakan Khairul Rizqi. Kakak-kakaknya pulak nak nama Rizqi Arfan. Untuk berlaku adil kami akan beri nama:

Entry sebelum ni ada saya listkan beberapa wishlist saya. Alhamdulillah semua dah strike. Syukur..

mosquito net


suit newborn


Yang ni saya dah get ready masukkan dalam beg untuk dibawa masuk ke labor room. 


Tak sabar rasanya..


Yang bawah ni saja-saja je post kat sini sebab cute.. Kalau dapat memang best lah.. Tapi tak dapat pon tak apa..


 


Tapi serius hoodie blanket tu memang comel..

Ok itu sahaja kali ni. Sakit pinggang dah ni. Oh ya hari ni kandungan saya dah 33 weeks.. 
Mohon doakan saya dan baby sihat ye



 photo post.png

No comments:

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI