MY FRIENDS!

Wednesday, August 13, 2014

Rabbit


Saya dah lama tak beli baju baru untuk aifon saya. Sebab semenjak baju yang ada tu bila kotor susah nak hilang. Rasa frust pulak. Yang jenis hard cover tu comel memang tidak boleh dipertikaikan lagi tapi nak menjaga nya alahai.. Saya dah la jenis suka update   
 picture bento tengah masak tangan kotor pegang aifon memang berwarna-warni muka and badan kitty haihhh tak suka betul. Satu lagi yang berciri hard cover buat tepi body aifon saya calar sebab sering tukar cover. Yang berciri silicon pulak bila anak main aifon saya ni tak secure sebab takde tempat untuk gantung tali berbanding yang hard cover tadi. Satu lagi silicon ni mudah tercabut dari body. Tapi bila saya ternampak baju baru ni di  terus mem pm seller tanpa segan silu


 Nampak tak ketamakan di situ? Kalau ada10 warna, mau 10-10 saya beli. Nasib baik ada 4 warna sahaja. Oh ya, ini koleksi baju aifon yang saya ada  BAJU AIFON SAYA




Seperti biasa bila dah "add to cart" mulalah mem browse barang-barang lain. Konon-konon berbelanja sambil berjimat. Jimat postage konon. Saya nampak pulak wall lamp berciri die-cut full body. Apatah lagi berwarna pink. Bila tanya seller ready stock ahhh gembira tak terperi. Walaupun sudah ada 2 bijik wall lamp berciri die-cut tetapi tak boleh lawan yang ini. Lagipun berserta alasan wall lamp yang ada berwarna merah. Bukankah bilik anakanda bertemakan hello kitty dan pink??? Ok kita tambah lagi satu barang. 


  Macam mana comel kan??


  Dapat-dapat terus replace lampu lama. Ala ala yang merah jangan merajuk. Kita tukar bilik depan ok!


 Bila dah pasang yang baru, baru teringat lupa nak snap  pic kenang-kenangan. Dok belek-belek album lama nasib baik ada. Phewww... Alhamdulillah. Dua-dua pon comel. Tapi pink more better. Yeay!


 Comelnyaaaa...


Bila dah wat payment.. selepas beberapa hari (sebab bayar ari sabtu so pos isnin). Malam ahad plak ternampak powerbank berciri polkadot. Alahaiii geramnyaaa..... Tangan ni mengada-ngada pi pm seller tanya harga. Alamak macam nak je macam nak je.. Terus tanya encik husband boleh beli ke tak. Encik husband kata 'belilah'. Hoorayy!!! 
 ayah.... Ailebiu !




 Comel tak comel tak??





 charge jap 8 jammm  



Ok snap  pic secara berjemaah. 

So, sapa-sapa yang terberkenan boleh lah jenguk-jenguk  seller tersebut. 
Sila memklik  NA O MEI . Recommended seller! 

P/S: To Ina, Tq for d free gifts. Really appreciate that!!

Ok jumpa lagi. Mengantuk sangat-sangat dah ni


 photo post.png

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI