Saturday, August 9, 2014

Bento is back!


Sebulan bercuti maka happy bento kembali semula. Macam biasa bila dah lama cuti mula lah blur sekejap huhu macam bento kat bawah ni.. Huhu


 Main taruk mana dan je. Letak situ tak kena letak sini tak kena.. Happy bento diisi dengan sandwich telur dan anggur merah.



yang   ni plak happy bento semalam. Ok mood sudah mari mood sudah mari.. ada kyaraben hello kitty rice. Nasi lemak dan sambal kerang beserta fruits wajib.


 happy bento hari ni.. anakanda request roti dengan peanut butter je sebab nya dia ni jenis makan lambat. Memang pemakan serta kuat makan orangnya tapi memag jenis makan terkebil2 so dia kata kalau yang heavy macam semalam memang selalu dia yang last tinggal kat meja makan. Alahai masalah laaaa wahai anakk...

Ok jumpa lagi!


 photo post.png

No comments:

MY FRIENDS!