Friday, December 6, 2013

Wooden collection


Sabtu lepas cerita basi (tapi nak hapdet jugak). Nak buat macam mana menjadi superbibik memang mempunyai masa yang sangat tidak memnentu. Picture-picture ni pon telah di upload di draft tetapi masa sangat-sangat mem benci cemburui. OK balik pada cerita asal. Sabtu lepas saya bawak anak-anak tawaf sunway pyramid. Bagi dorang main, bagi dorang makan, bagi dorang buat apa dorang nak buat. Bukan kah happy macam tu? Give and take?? Haa ye lah tuu... mami yang pitamm... erkkkk.. Tak apalah, memang niat mami nak bagi anak-anak mami happy itu je.


di Toys "R" us saya nampak collection baru. Hello Kitty Wooden Toys. Ahh pengsan!


Saya suruh kakak pilih satu. Tapi dengan syarat mesti berciri fun learning. Ok kakak pilih Hello Kitty Shape Sorter Clock. Bagus!


Untuk adik saya beli Hello Kitty Wooden Puzzle Alphabet and Numbering.





 photo post.png

2 comments:

Wawa Yusoff said...

syioknye ade geng pegi shopping!

glazsliper said...

Hehe nti elman besar bole jd bodyguard wa

MY FRIENDS!