Thursday, October 24, 2013

Labelling


Hari ni nak share macam mana saya mem-organised bento tools saya. Ini antaranya. Esok Insha Allah saya share yang lain pulak. Ok, yang ni saya label kan mengikut karakter. Tujuan senang nak ambik. Takde la bila kelam kabut habis semua drawer ku bukak lepas tu bersepah lepas tu mulalah malas haihhh..



 ok nampak tak saya labelkan ikut karakter?? Ok jom tengok isi dalam nya pulak. Berterabur jugak kat dalam nya. Bila mood rajin datang sume dok dalam barisan.


 drawer pertama




 kedua



 ketiga







Happy bento-ing!


 photo post.png

4 comments:

farah nadzirah lokfi said...

wahhhhh sgt kemas mcm ni..tersusun rapi....=)

glazsliper said...

Farah! Setakat ni ini je yang boleh. Insha Allah ada rezeki nti bole buat bento room untuk buat bento saja ahhh berangan je lahh huhu

happyichigo♥ said...

Cantik colorful dan bersistematik!!! Hebat ida

glazsliper said...

dira!!! ida still nakkan bento space ida sdri tp bila lah kan?? thnx dira!

MY FRIENDS!