MY FRIENDS!

Thursday, October 10, 2013

Addicted

Antara koleksi lunch box dan water bottle saya. Ada lagi yang tersembunyi.. Keadaan dah
 agak tak terurus sebab main sumbat je. Yang dalam pic tu yang nampak. Ada 2 rows lagi kat belakang tu. Belum lagi dalam drawer, bawah meja, kat rak.. Saya masih mem gugel cara nak simpan semua ni dengan cantik, dan kemas. Nak beli kabinet baru tak ada tempat nak letak dah. Acaner??


 photo post.png


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

waaaa...
bestnye tgk

glazsliper said...

Tgk mmg bes ekin. Klo dpt special space utk "dorang" je lagi bess. Haha dorang pon bolehh :p

Wawa Yusoff said...

tolong jangan update boleh tak??? arghhhhh >,<

glazsliper said...

Xtau nak update apa smlm sbb nk ngetest watermark signature tu je bluekkkkk :p

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI