Friday, July 5, 2013

Bento #105

Happy bento elin hari ni bertemakan Little Twin Star . Kiki and Lala. Esok elin cuti. Ahad hari sukan sekolah.  Isnin cuti. Rabu Insyaallah puasa. Jadi, tinggal 1 saja happy bento pada hari Selasa sebelum kita umat Islam menyambut puasa. Mungkin blog ni pon sebulan tak ber update. Tengok lah tahap kerajinan saya nanti macam mana ye. Heee..


Happy bento hari ni saya penuhkan dengan aprikot, anggur, kiwi, dan roti. Kiki dan Lala tersebut ialah egg sheet. Tak berapa menjadi. Insyaallah akan cuba lagi nanti. Masa saya prepare happy bento ni saya teringat pada 2 orang kawan baik saya yang sudah lama tak jumpa. Hanya bertanya khabar di Instagram  dan facebook  saja. Masing-masing sibuk dengan life sendiri. Semoga mereka berdua sentiasa comel dan bahagia dengan orang-orang yang mereka sayang. Mereka pencinta LTS ni.
Pada mereka berdua, Julia dan Dira.. ini untuk korang! Wa rindu sama lu lah!


Take care! Huggssss

8 comments:

Cik Puan Rara said...

alahaiiii bulan puasa xde lah bento ye.hehehe.

happyichigo♥ said...

Alolo sweeeetnye entry ni ida! Ingat kat dira dan ju niii...lets group hug everyone! I miss u too ida! And ju! Lucky to know both of you!! Ida ni tiap2 hari buat bento, makin mahir jadinya kan...kagum dengan ida, setiap hari sediakan bento cantik2..!

glazsliper said...

Yup nak aja elin puasa hehe

glazsliper said...

Thanx dira! Ida lucky kenal kawan2 yg baik hati macam korang! Kawan sampai mati!! Ailebiu!

Jumria Alimuddin said...

sweetnya bento...ble jd rujukn ni bila ank start skolah nanti :)

glazsliper said...

Thanx. Hihi boleh boleh rujuk saja hihi

mama leen said...

akhirnya dapat komen :)

aizamia3 said...

cantiklah bekas tu.. ;)

MY FRIENDS!