Tuesday, June 18, 2013

Bento #94

Assalamualaikum. Apa ek nak cite hari ni?? Haha hari-hari update new entry sampai tak tahu apa nak cerita dah. Ha hamek! hehe. Ok lah cerpen bergambar untuk hari ini berhenti di sini kerana ketandusan idea. 


Tema happy bento hari ini ialah cookie monster! Macam biasa roti jem, setoberi, dan anggur hijo. Hari ini kakak ada latihan sukan. Cukuplah snek untuk kudapan beliau nanti. Potion kecik saja sebab selalu hari selasa ada makan sedap kat sekolah. Katanya! Ok jumpa lagi tata lovess

9 comments:

Cik Puan Rara said...

hehehehe ooo hari selasa ada mkn sedap ye.hehe

glazsliper said...

Kata dia lah. Bnda makan pada dia sume sedap haha

cheQmOomOo said...

alaaa suke nyeee cookie monster..akk bli cutter dia ni kat mn? :)

glazsliper said...

Hye. Tenkiu tenkiu. Cutter dia akk bli kt ebay. Jenis plunger cutter. Ohh memang cute suka kan??? Btw sapa awak ye?? Hehe. Get my link blog from fb kah??

cheQmOomOo said...

instag ngeee akmalsalleh :)

glazsliper said...

Ooh ok ok hehe ailebiu ❤

cheQmOomOo said...

*blushing*

glazsliper said...

Hehe nti akk folo blog awak ye. Tru fon ni payah lah hhe

cheQmOomOo said...

baikkk :)

MY FRIENDS!