Monday, April 22, 2013

Hi Marie!

Assalamualaikum. Baru-baru ini saya pergi ke minitoon gift shop di sunway pyramid. Saya memjumpa lunch box marie cat. Price rm39.95. Tengok kat display rack ada diskaun 50% untuk membership apa lagi sapu cepat. Lunch box ini sekali dengan lunch bag. Water bottle tersebut tak ingat berapa tapi ada 30%. Waahhh super happy sebab saya ada cookies cutter berciri sama. Jalan-jalan lagi jumpa folder clip marie cat 30% jugak. Ambik lagi!. Balik rumah saya diy clip tu jadikan food pick yeay!!!


Ok hari ini hari ke-68 anakanda bersekolah. Happy bento bertema marie aristocats untuk anakanda kecintaan hari ini..


Ok love... tata nak siap-siap amik anakanda di sekolah.. 
Assalamualaikum

2 comments:

happyichigo♥ said...

Kami suka marie juga..sophie panggil, mawie!

glazsliper said...

ye dira ida tau dira dan sophie suka marie. masa nampak lunch box ni 1st person yg ida ingat ialah dira,2nd sophie,3rd ju n 4th mass hehe

MY FRIENDS!