Monday, April 29, 2013

Angry Birds

Bento #73 hari ke-74. Angry Birds theme. Masa amik elin dari sekolah cikgu dia kata kawan-kawan elin kata "piglet!piglet! jangan makan".. lepas tu cikgu kata ''itu buah kiwi lah boleh makan''. Pada mulanya saya tak faham apa maksud cikgu. Bila balik rumah saya google semula character dalam game angry birds ni. "Ohhh kakak mami mintak sorry".. Saya tak pernah pun main game tu. Saya ingat character dalam game tu semua jenis-jenis burung. Tak tahu lak saya the objectives of the games is to eliminate pigs and destroy their buildings and structures. 


So kalau kawan-kawan tengok gambar bento di atas, yang kiwi tersebut adalah .. Oohh sumpah saya tak tahu.. Next time tidak akan mem ulangi  lagi..

Babai...

2 comments:

happyichigo♥ said...

Idaaaaaa... Masa dira nmpk bento angry birds ida di ig, dira tersenyum dan fikir ida ni jenis tak kisah.. Dira ingat ida tahu ia oink oink!!!! Dira main angry birds..kikiki.. Funny lah ida niii..dah lah rupa. Oink tu mmg ada..kikiki jgn marah dear

glazsliper said...

masa ida cut kiwi tu pg tadi ida ada terpikir apa la burung mcm oink oink xde ke bentuk comey sket hahaha rupenye mmg oink oink adussss

MY FRIENDS!