MY FRIENDS!

Tuesday, January 1, 2013

Pisah

 

Jam memtunjukkan pukul 11.22pm. Hari ini percubaan pertama kali saya dan anakanda elin tidur berasingan sepanjang 4 tahun 5 bulan 4 hari yang lepas. Kami tidak pernah berpisah.. Jiwa saya kosong.. kosong.. kosong.. O_O

2 comments:

farheenselection said...

salam,
boleh cerita lagi ttg permulaan / perkembangan pisahkan tidur anak ni..? Elin takde mintak utk tidur ngan mami semula? mungkin ada ibu2 di luar sana yg nak dengar tips2 lain... tq

glazsliper said...

assalam @farheenselection. thanx sbb drop by kt blog ni n gv comment. skrg elin dah tidur sendiri kat bilik dia cuma sumtime bg kelongaran (weekend) dia nk bermanja2 tidur ngn mummy. tips- saya akan hantar dia ke bilik dn teman dia baca doa tidur, dan suruh dia baca ayat kursi, fatihah dan al ikhlas supaya tak de sape3 ganggu dia masa tidur n tak takut. n pesan kat dia mami syg dia n if nak apa-apa mami ada kt bilik sebelah. lepas tu terus kita keluar dr bilik jgn tunggu lagi sebelum kita/dia berubah fikiran. alhamdulillah its work :)

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI