Thursday, November 22, 2012

Si biru Stitch

Assalamualaikum. Hari ini mood rajin datang lagi. Tiba-tiba mahu mem update blog. Bila nak update dok pikir apa nak update. Cek gambar dalam folder adoyai banyaknya koleksi baru, happy food, gambar-gambar anak-anak yang saya tak share lagi. Tapi pada sesiapa yang memfollow saya di instagram mungkin sudah agak basi kot dengan entry hari ini. Tapi yang tak follow? Haa takpe lah meh meh saya nak share sikit. Dok rapat-rapat sikit.. Hari ini rasa nak share koleksi LILO AND STITCH saya. Ada kawan saya tanya ''aik dah tukar ke? bukan hello kitty lagi?" Ok ni saya nak bagitau.. hobi baru saya iaitu memkumpul bento tool pulak. Adoiii banyaknya hobi. Bukan.. maksud saya, saya mahukan kelainan dalam memsediakan bento untuk anak-anak saya nanti. Tak lah diorang boring dengan bento theme yang sama setiap hari. Setakat ni saya ada mickey mouse, winnie the pooh, rilakkuma, Hello Kitty (wajib), sesame street, cinnamoroll, my melody, pikachu, doraemon.. eh eh banyak jugak ye hehe. Ok lah mesti boring kan nak baca panjang-panjang. Jom tengok gambar.


Tak puas tengok? Saya tunjuk satu persatu..


food cup


multipurpose cutter


sauce container


puncher and cookies cutter


food pick


mayo case/sauce container


rice mould


vege/cookies cutter


Yang ni happy food saya bertemakan Stitch yang pertama. Still new so agak pelik sikit. lama-lama nanti biasalah..


Anakanda elin


1-cutlery set with case
2- bento box


happy bento saya bertemakan Stitch.. anakanda elin teruja sangat! mummy pon suka! Yeay!!!



Picture atas ni adalah salah satu wishlist saya. Comel kan? Sesiapa tahu di mana saya boleh dapatkan bento box cute seperti ini sila membagitahu saya ok. Ailebiu muahh!

No comments:

MY FRIENDS!