Monday, November 26, 2012

Pocket Monster

Assalamualaikum. Pelik dengan tajuk entry kali ini? Haha pocket monster atau nama samarannya pokemon iaitu raksasa comel yang boleh disimpan di dalam poket. Ye lah.. apa kaitannya dengan entry saya hari ini? Haihh mesti ada kaitan kalau tak, saya takkan suka-suka nak post kat blog saya ni. Ini berkenaan happy food saya. Happy bento kali ini berciri pikachu. Saya bukan peminat pikachu tetapi kan saya pernah membagitahu saya akan mempelbagaikan tema happy food saya eheh.. Ok lah jom tengok gambar


Di bawah ini bento tool yang saya gunakan untuk membuat happy bento saya ini


Tak puas tengok? Ok saya tunjuk satu persatu ya


rice mould


food pick


food cup


bento box

Comel kan?? Tapi untuk bento elin ke sekolah nanti saya tak akan prepare nasi untuk dia sebab agak bersepah nanti. Ini hanya percubaan sahaja hehe.. Ok jumpa lagi ya

2 comments:

۩PinkyLady687۩ said...

berat sgt blog akak ni.lm loading.kurgkn gdget2 k..sory klu xsk ngn tgrn ni..

glazsliper said...

Berat?? Akk bukak elok je bkk dr fon pon ok.

MY FRIENDS!