MY FRIENDS!

Friday, October 5, 2012

Bicycle ❤

Assalamualaikum. Malam semalam sebelum tidur Elin request "mummy.. esok kakak nak makan ayam goreng upin ipin.. lepas tu nasik elo kiti naik basikal mummy".. Aiyo kakak .. ayam goreng dah senang keje mummy.. tapi.. mana pulak mami nak cari beskal as deko ni?? Hmm... Then siang tadi masa prepare lunch saya nampak buah oren dan terpikir something. Haaa apa lagi dok potong sana potong sini ejas sana ejas sini haaa jadik la beskal yang macam agak pelik.. belasah je lah kan.. dah siap sebijik beskal tengok-tengok halamak beso pulak beskal ni macam mana nak buat KT naik beskal??? Makanya jadilah kepala KT sahaja dan tangannya ala-ala mempegang handle beskal tu. Disebabkan kaki KT tak ada saya pon terlupa nak buatkan pemkayuh beskal tu.. Haha bengong tak?? pelik tak?? aneh tak?? Tapi mummy puas hati sebab bila para juri kata "wahhhh!! elo kiti naik beskal!!" mummy dah rasa hepi dah.. lantaklah aneh ke tak janji anak mummy suka. "Ingat kakak!! mummy buat ni semua untuk kakak tau.. so please jangan la noti-noti sangat! mummy letih sangat-sangat tau.. mummy ailebiu kakak dan adik selalu"
Tak yah nak sandiwara sangat lah! jom tengok gambar makanan gembira hari ini



Ailebiu ailebiu ayah, kakak and adik 


0 comment :

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI