Thursday, September 6, 2012

Hey Mickey!

Hah! Tolong jangan terkejut dan mem klik pangkah. Memang betul ini link blog saya. Tapi kali ini entry bukan berciri KT lagi.... Bagi can pada encik mickey nak enteprem pulak. Hari ini anakanda elin request nak makan mickey jadi saya pun buatkan lah mickey food untuk lunch dia tadi. 1st time play wif mickey tools agak rasa pelik sikit. Tak sempat nak gugel muka encik mickey tu yang nampak agak pelik sikit. Tak apalah lain kali akan buat lebih baik dan yakin lagi. Jom tengok gambar dulu


Di bawah ini pula koleksi mickey mouse tools saya.


Jumpa lagi kawan-kawan

No comments:

MY FRIENDS!