MY FRIENDS!

Wednesday, August 1, 2012

ROSALINDA 4th BIRTHDAY

Assalamualaikum. 28.7.2012 my elin berumur 4 tahun. Hmm besar dah anak manja mummy ni. Tahun ni birthday my elin jatuh pada bulan puasa jadinya untuk memhormati bulan puasa tak de lah sambutan macam tahun-tahun yang lepas. Doa mummy semoga kakak memjadi anak yang solehah, memjadi seorang yang berjaya, dan tak akan memlupakan asal usul kakak. Amin
Di bawah ni elin bersama hadiah birthday nya. Dalam tak de sambutan tu ada jugak orang yang sudi membagi hadiah. Terima kasih ye..


plushie ni dari anti nita, uncle razak, kak alin dan kak ija. Somell.. Sekarang elin ada kawan baru masa tido. Sebok usung sana sini tak nak renggang haihhh...

Gambar di atas elin bersama hadiah dari mama ita dan dedi. Hadiah berupa puzzle maker. Cute nyee... mummy lak excited hihi... Tenkiu mama tenkiu dedi...


yang ni pulak hadiah dari ayah.. elin nak kan sandal adidas memgantikan sandal lamanya yang dah kecik tapi size pulak takde, dia nampak sandal nike yang ni purple kaler terus jerit-jerit nak sebab kebetulan tema baju hari raya kami ialah purple.. Hmm sesssuuuai lah kakak! Jimat duit ayah nak beli banyak-banyak 2 in 1 lah ye..


yang ni dari mummy... crocs lagi! Last year pon crocs.. Takpe lah mummy tau kakak pon suke kan kan kan? eleh... nak tau sebab apa tak? sebab crocs ni sangat comfy tau. Dan.. ringan.. dan lagi.. yang jenis custom clog macam ni senang dicuci. Dan lagi ia 3D design berbanding crocs sebelum ni bila cuci printed nya hilang dan jadi kusam. Crocs elin last year fuschia pink kaler. Masih elok sehingga sekarang cuma dah ngam-ngam kaki. Tak ape simpan kat adik lah ye..

Taraaa!!!!!!!! Kesian kat adik jadi mummy beli satu untuk adik adil bukan??? Kakak saiz 10/11.. adik saiz 6/7. Boleh pakai lama sikit ehehe..

Mama ija dan paksu pon ada membagi hadiah nanti mummy update. Tak sempat nak snap picture lagi.. Sekian, jumpa lagi

Selamat berpuasa!

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI