Monday, August 6, 2012

Keranamu Hello Kitty

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Hari ni nak share pasal photoshoot saya dengan harian metro pada 5 Julai yang lalu. Hari ni isu tersebut sudah pun keluar di surat khabar. Wahh! jakun sekejap ok!. semua sedara mara siap call bertanyakan hal ini. Jadi gelama glamour pulak saya dan hari ini adalah hari yang agak busy body pada saya hehe.. Ingat tak entry memngenai dress kedua-dua anak gadis saya tempoh hari?? Saya ada hint di situ kenapa saya membeli dress tersebut. Kepada yang tak perasan sila memklik DRESS . Tujuan sebenar kerana photoshoot ini lah.

Pada 27 Jun yang lalu saya memdapat email dari penulis harian metro bertanyakan sekiranya saya mahu ditemubual tentang hobi saya ini atau pun tidak. Saya pon mem reply email tersebut.. 'set je' haha. Oh tak tak tak! Saya taklah serakus itu ok! Saya memreply dengan penuh tatasusila dan berhemah. Di sini saya captured kan email dari penulis tersebut.. Hai Aniza dalim!


Boleh klik picture untuk tumbesaran

Jadi, apabila temujanji dibuat sesi photoshoot pon ditetapkan pada 5 Julai yang lalu. Jadi, ini lah hasilnya..


Terima kasih Harian Metro!!

*sangat-sangat memngantuk sekarang*

8 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

glemer... hehehe :)

Hunny Kitty said...

bestnyer ............... bila la kita lak nak masuk harian metro nih

-atiQah- said...

wah memang akaklah semlm. semlm excited sy tgk surat khabar. :) tp sy xselalu tgk blog akak, cuma time tgk akhbar semlm terlintas dlm kepala ni mcm akak glazsliper je..:D

happyichigo♥ said...

dira tumpang happy dan proud lah ida...meti ida framekan article ni kan!! wow!!

glazsliper said...

@mummyhaza hihi mana de gelama biase2 je

glazsliper said...

@Hunnykitty ala 1 day Insyaallah ade la kot psl KT car hani tu :)

glazsliper said...

@atiqah ye ke tq dik :)

glazsliper said...

@happyichigo tenkiu dira.. x frame pon .. smpn dlm scrapbook je :)

MY FRIENDS!