MY FRIENDS!

Sunday, August 12, 2012

Cup

Hari ini mood saya agak baik mungkin sebab raya tak lama lagi hehe. Hari ini menu elin ialah sambal ikan selar, brokkoli bersama cendawan enoki. Sambal???!!! Tak tak tak.. Tak pedas pon. Elin sangat-sangat alergik pedas. Deko untuk happy food kali ini ialah KT mempegang cawan. Dan cawan tersebut saya isikan dengan sup.


Di bawah ini close-up KT mmpegang cawan.. Lupa untk mem ngambil view dari depan KT (tepuk dahi)


Oh ya, ramai ada yang pm saya di bertanyakan cawan KT yang cute tu.. Haha cawan tu sebenarnya tea set toy elin. Saya jadikan deko untuk happy food nya kali ini..

Picture elin dengan happy food nya


Ok kawan-kawan.. Memtaip secara laju. Si nana tak tido lagi walaupon jam dah pukul 2.46 pagi.. "Hmmm adik makan apa tadi yang mata celik je ni haa.."

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI