Friday, July 20, 2012

Sleeping Kitty


Assalamualaikum. Hari ini nak cerita memngenai happy food my elin. Dah 3 hari berturut-turut elin mintak saya buatkan tomyam untuk lunch dia tapi ada saja pemhalang. Bahan tak cukup lah, ayah dia tak nak makan tomyam lah.. sehingga lah siang tadi akhirnya saya dapat jugak mem tunaikan permintaan dia yang kempunan nak makan tomyam campur. Dah siap-siap masak semua tibalah waktu mem deko deko happy food ni. Time tu hujan lebat dan angin ala-ala sepoi bahasa ewahh. Tiba-tiba datang idea untuk buatkan selimut untuk cik kitty tu haha. Jom tengok gambar.


Kasi tumbesaran gambar cik kitty yang sedang berselimut


Tomyam di makan bersama sayur pak choy


Ni ha dia tomyam campur yang elin kempunan sangat tu. Ada sotong, udang dan ayam feberet dia.


Di bawah ni pulak aksi-aksi riang gumbira my elin dengan happy food nya


Tapi, ada yang lagi BEST bila my elin makan licin kesemuanya termasuk batang sayur yang didendami nya sejak dulu. Alhamdulillah..


Itu sahaja unutk hari ini. Jumpa lagi Insyaallah..
Assalamualaikum

2 comments:

happyichigo♥ said...

kiutnye kitty ada selimut, nampak comfy gitu..elin suka tomyam ek, pandai dia makan, berselera! ida, selamat berpuasa dan semuga kite pertingkatkan amal ibadat dan amalan mulia di Ramadhan al-mubarak ni...sayaaam dia, muah!!

glazsliper said...

Dira dearie... Thanx!! Slmt berpuasa utk dira n sham jugak!!

MY FRIENDS!