MY FRIENDS!

Thursday, June 28, 2012

Carpet

As salam kawan-kawan semua. Ohh memang huru hara life saya tampa jalur lebar. Semalam satu hari server down. Jadi baru hari ini saya dapat mem update entry baru. Ok hari ni nak cerita pasal new haul saya. Bertahun-tahun memcari dan mem gugel akhirnya jumpa memanglah satu kepuasan yang teramat sangat. Tengok saja kat senarai wishlist saya bertahun-tahun jugak macam tu tak terusik hihi.. Ok lepas ni boleh kasi strike yeay!!!!!





Syukur Alhamdulillah akhirnya dapat jugak carpet yang saya idam-idamkan tu. Jom tengok gambar





Carpet yang ini feberet anak-anak gadis ku.. Lagi-lagi my Elin tu..





Haa... Aksi my Elin... Kalau boleh semua benda dia nak wat atas karpet tu.. Tak ada apa yang saya nak selain memtengok anak-anak saya happy.. Alhamdulillah







Itu sahaja kali ini. As salam

P/S:Disebabkan mood saya berbunga-bunga hari ini, jadi saya nak membagi freebies ini. Sila mem klik di gambar untuk tumbesaran dan simpan sebagai kenangan dari saya. Terima kasih













5 comments:

happyichigo♥ said...

eiii cute nye carpet kitty tengah baca buku!! mana ida beli? ada design character yg lain tak? my melody ke marie ke...hikhik.

glazsliper said...

hi dira.. kt area umah ida.. marie xde tp sugarbunnies ada hee

Hunny Kitty said...

lawa kapet tu..besar tak? ai punya kaler biru....yg pink tu cantik la

glazsliper said...

Besar gak. Mmg cute. nk tgk kaler biru!

Hunny Kitty said...

nnt org amik gambar org tag ek...tapi cantik la kaler pink tu..

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI