Thursday, May 17, 2012

my kittyfied ipHone

As salam kawan-kawan dan salam 1 Malaysia. Hari ini saya nak memkongsi my new gadget a gift from encik suami sempena hari ibu. Tapi macam biasa encik suami saya sangat suka memberi hadiah awal daripada tarikh sepatutnya. Tak kesahlah kan?? Yang penting ingatan tulus ikhlas hihihihi. Tahun ini saya dapat iPhone 4(s) memgantikan handphone lama saya yang agak ke-blur-an itu haha. " ayah mummy ailebiu ayah tau hihi"
Taraaaa.... presenting my new gadget:





Name:Aifon
D.O.B:11 April 2012
Colour:White

Disebabkan saya sangat sukakan benda-benda yang comel jadi bermulalah proses transformasi ke atas aifon ini. Mula mem gugel sana sini memcari baju baru untuk dipakaikan. Terjumpa baju yang sangat comel sehingga jatuh ailebiu. Tengok ni comel tak??





Comel bukan??? Saya suka saya suka.. Tapi bukan satu tau.. Saya kan suka benda-benda comel....






Mereka enam beradik lah...hihi...











Jom kita tengok apa yang saya installed dalam aifon saya ini..



































Dan.. yang ini adalah game kesukaan saya yeay!!! selalu bergaduh dengan elin sape jumpa dulu haha..











Ok itu sahaja yang nak saya kongsikan hari ini. Syukur dengan rezekimu Ya Allah...

2 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh bestnye dp aipon... me mencari2 cover hello kitty tu tapi utk sam note.. ngak jumpak... :)

glazsliper said...

Tenkiu. Syukur Alhamdulillah dgn rezeki yang Allah bg. Oh klo samsung xtau la ktne nk cari ce try test gugel :)

MY FRIENDS!