Wednesday, July 13, 2011

Bicycle

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini saya nak pos pasal basikal baru yang telah memjadi idaman sejak dahulu lagi. Kalaulah saya masih bersekolah lagi alangkah bahagianya saya setiap kali bangun dari tidur mesti tidak sabar-sabar mahu ke sekolah memtunggang basikal comel seperti ini. Apatah lagi berwarna pink. Jika dilihat secara teliti di tayar nya juga terdapat print hello kitty. Sayangnya mahu melenyek muka mereka bukan??







Di mana-mana bahagian pon terdapat hello kitty.. Sukanya hati saya dengan basikal baru saya ini. Esok saya akan update entry mengenai basikal ini lagi. Jumpa lagi kawan-kawan..


bye bye bye bye

3 comments:

[ naim | fira ] said...

hi kak, i'm one of ur silent reader. sy suka bc blog kak, kalo down je buka blog kak msti rs mcm happy je :) really cute. sy pun suka gila HK, tp bukan collector tegar mcm kak lg :) collection pn xbyk..

teringin lah nak kumpul byk2 HK mcm kak..

p/s: update blog kak, nak baca psl hello kitty and ur cute babies too :)

glazsliper said...

hi dear... thnx.. xsangka akk ade silent reader.. thnx... bkn akk xnk update kdg2 akk kecik ati ngn certain people yg masuk blog org kutuk2 hina2 mcm xde keje lain.. sakit hati.. dorg xdeperasaan ke nth.. klo fira ade fb add lah akk.. put note kat situ fira yg silent reader tu okeh muahhh

Reena said...

Arghhh, nak join naik bole?!! Sukanya!!!

MY FRIENDS!