Tuesday, February 22, 2011

Feeding tools

Saya suka memkumpul feeding set untuk elin . Apabila membagi makan memgunakan feeding set yang comel membuat elin berselera untuk makan sambil dia mem explore dengan tools2 tersebut. Sekarang saya mesti membeli 2 set untuk adik elin nanti. Harap mereka berdua sukakan feeding set ini.

Feeding set ini ada printed kitty sedang memtunggu bas dan juga memnaiki basikal .. Berwarna purple sangat comel ok. Dalam set ini ada water bottle, sandwich box, divider plate, bowl, cup dan juga cutlery set.

Yang ini pula sandwich box matching dengan d-cut water bottle. kalau anda semua perasan elin sudah ada satu water bottle tersebut, tetapi kerana ia tersangat comel, jadi saya beli lagi 2. Satu untuk adik dan satu lagi untuk standby.. hihi or sebagai collection.

Feeding set yang ini pula ada plate, water bottle, bowl and cutlery set. Berwarna pink.. Warna feveret saya.. Comel nya mereka...

Yang ini pula training cup. Elin sudah ada satu.. Jadi, yang ini bagi kat adik nanti. Training cup ini ada printed .. Comel kan??
I my babies... Tata

1 comment:

Dia.Honey said...

skenyerrrrrrrrrrrrr..tunggu la ada bby nnt heheheh


btw org tag akak

http://contestsukaaku.blogspot.com/2011/02/1st-give-away-by-deekuntum.html

MY FRIENDS!