MY FRIENDS!

Sunday, January 23, 2011

Colorful Bunny

Hari ni nak share pasal koleksi Hello Kitty X Colorful Bunny. Sebenarnya malam ni saya tak ada mood nak cakap banyak-banyak sebab saya rindukan 'bolster' saya.. Siapa 'bolster' saya?? Erm.. siapa lagi.. elin lah... Malam ni dia overnite kat rumah sepupu dia Putri.. Haihh rindunya saya.. Kami tak pernah pisah since day 1 lagi... Tapi saya kena kuatkan semangat sebab nanti if emergency case saya dah nak deliver baby, saya kena pisah jugak dengan elin..
''Kakak... mummy rindu kakak laahhh!! Esok pagi2 mummy amik kakak ok"
Kepada kawan-kawan, selamat malam.. Tata





MUG





FOLDABLE MIRROR





HANDPHONE POUCH





CAMERA POUCH





TOOTHBRUSH SET





COSMETIC POUCH





PENCIL CASE





THERMOS CUP





BOTTLE CASE





TOOTHBRUSH TRAVEL KIT





PEN

 
created by glazsliper aka IDA HAJI BAIDZOWI