Saturday, August 7, 2010

Tote Bag





Masa tengok tote bag ni kat sanrio.com hati saya dah mula terpikat. memgoogle sana sini cek harga. Ada di ebay tapi harga jadi mahal + shipping. Jadi cuba memtahan hati dan berdoa berharap tote bag ni ada dijual di sini sebab tak semua stuff di seludup bawa masuk ke malaysia. Apabila memlihat sahaja tote bag ni di display rack parkson saya dah memlompat-lompat mahu.. hooray!! Tote bag ni besar pada saya tapi x apa saya suka jugak hihi..
Saya suka series

No comments:

MY FRIENDS!