Thursday, April 29, 2010

Elin's 1 Year And 9 Months Old

Hari ni elin dah masuk umur setahun 9 bulan.. Bermakna 3 bulan saja lagi elin akan berumur 2 tahun. Wahh anak mummy ni dah beso ye.. Hari ni tak dapat nak bawak elin pegi tempat2 bes memandangkan masa tak mencukupi jadi pegi mydin mall usj je lah.. dekat sikit.. Tapi elin tetap happy macam biasa...








Disebabkan hari ni birthday elin , jadi saya buatkan happy food utk die.. waffle.. walaupon banyak kali tak jadi, tp berkat kesabaran akhirnya saya berjaya juga.. Inilah hasilnya.. Next time akan makan bersama vanilla aiskrim n strawberry.. sedappnyeee...









Sekian, selamat malam semua mumucha

2 comments:

Putri Nor Ashiqin said...

comel nya anak beranak nih!!!! makanan pun comel2

glazsliper said...

putri!!!!!! mn pegi? lama hilang miss u mumucha

MY FRIENDS!