Thursday, October 22, 2009

Pinkish Everywhere

Semalam saya tak boleh nk tidur.. So, turun bawah dok belek2 kasut baru.. Saya try mix n match kasut baru saya.. kah kah kah suka2 je kamu ye.. haih.. Bia lah orang nak kata apa, hubby saya kata ok, so ok lah kan? Ha apa kata kamu sume?

Photobucket

Photobucket

Macam ni?

Photobucket

Photobucket

Macam ni?

Photobucket

Photobucket

Macam ni?

Photobucket

Photobucket

Atau macam ni? hikhik
Suka nye saya....Photobucket

Setelah seronok mem mix n match kan kasut2 saya.. baru saya perasan yang saya banyak ada enam pasang kasut yang berwarna pink.. Haih mcm mana boleh jd mcm ni? Tak percaya? Ha.. tengok ni.. Hmm Photobucket

Photobucket

Photobucket


saya tak tipu kan? Hm.. Ok itu sahaja yang saya nk kongsi utk hari ini.. Jumpa lagi nnti ok.. Tata



bye bye Photobucket bye bye

No comments:

MY FRIENDS!