Thursday, September 10, 2009

Hello Kitty Gift - Dira

Photobucket

Photobucket

Hello kawan-kawan.. Hari ini saya nak tunjuk pada kamu semua parcel dari DIRA yang saya dapat pagi tadi.. Masa adik posmen tu sampai saya masih tidur lagi.. Kenapa saya mempanggil beliau 'adik posmen' adalah kerana dia mempanggil saya kakak hahaha.. Ok stop bercerita pasal adik posmen..
Dalam parcel ini, Dira membagi saya Photobucket tissue roll holder dan Photobucket candy (sugus) yang dira beli masa beliau holiday di Japan tempoh hari.. Thanx sebab ingat kat saya dira.... Happy sangat2 tau dapat Photobucket stuff dari Japan lak tu... Hehe.. Ailebiu Dira..



bye bye Photobucket bye bye

4 comments:

Abby C said...

Ya allah comel nya Hk tissue roll ni!!!!!! Red colour lak tu uish kat mana nak cari kat sini?
Congrats dear!!

happyichigo♥ said...

yeay ida dah dapat yee....nanti letak kat toilet ye..,akan meriah nnt ...hihihi...ailebiyutu la ida!

glazsliper said...

@happyichigo thnx diraaaaa ailebiyutu tri fo pai cik ceben hhehe

glazsliper said...

@abby ha tu r tu.. cni xpnh jmpe pon tissu roll holder nih.. mmg bess

MY FRIENDS!