Saturday, August 29, 2009

Rosalinda 1 year and 1 month old










Hari ini elin genap berumur 1 tahun 1 bulan.. Dia tak sehat.. Nak bawak gi jalan pun die asyik baring je.. Selalu kalau dia nampak ayah n mummy dia dah siap pakai cantik2 dia tau nk klua so dia siap2 pegang kasut n tunggu kat pintu.. Tapi hari ni die buat tak tau je.. Hmm.. Sian anak mummy.. mummy tak akan maafkan orang tu.. Ok itu sahaja..




bye bye bye bye

3 comments:

_Vu-JiE_ said...

banyak2 sabar kak ida.
ignore je yg bukan2 tu. tp mesti susah kan? xpe la kak. lama2 nanti dia mesti bosan ganggu hidup orang. kita doakan je lah.

comel sgt lah elin ne.. geraaammmmm~
hehe.
elok je elin pakai headband. kalau cousin saya kat rumah ni kejap je kot. 3 minit je pakai dah dia tarik tak nak pakai lagi dah. hehe.

J u l i a 。.゜✿ said...

ida.. jangan hiraukan orang jahat tu ok. kesian elin. elin cepat sembuh yea comel. ur mummy will find more hello kitty original for you. =D

orang jahat tu dia tak mampu beli hk original. ntah ntah pegang pun tak pernah kot ? sebab tu lah dia meroyan membabi buta.

reena said...

alololo.... sian si chomel tak sehat... ariana pon tgh flu skrg nih... maybe nak tambah gigi lagik kot...

MY FRIENDS!