Friday, August 7, 2009

Hello Kitty Touch Screen Handphone








Minggu lepas hubby saya telah memhadiahkan handphone ini kepada saya sempena hari jadi elin yg pertama.. Haih.. elin yang sambut besday mummy plak yang dapat.. Ayah kata hadiah sebab saya bagi elin kat dia.. hmm ayah ayah.. kalo tak sebab ayah elin pun tak ade lah.. (syhhh 18SX pulak) Photobucket haha.. anyway.. thnx ayah.. mummy suke sgt2 handphone ni..
Jadi, sebab itu saya membeli stylus dari lisa bolehlah saya memgayakan handphone ini dengan bergaya nya.. hooray!!! sayang ayah Photobucket






bye bye bye bye

5 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

becareful babe,
nanti ada "org asli" kata, ida tiru handphone dia pulak. kah kah kah.

if kat malaysia ni, ada yang guna handphone kitty ni, semua dia kata tiru dia.

ida faham kan ?

hihik ailebiyu tuuuu. sorry hari tu tak sempat reply sms ida, busy bercinta =D

Abby C said...

Dear congrats for the hello kitty phone.... i nak jugak lah hehehe.

Lepas ni kalau i call u byk 2 kali u tak jawap gak i babab u hehehe

gurau jer :)

glazsliper said...

abby.. dear.. ha bli la satu.. hikhik ok ok pasni i jnji i pick up fon tp klo x pick up gak i dlm jamban lah tu hahahaha

thinkerbell said...

Kak,
Memeng betul ke km pakai HP beso cmnie?
Pulak tuh, stylus tue km letak kt mane? Ade tempat gantung ke kt HP tuh sbb aku tgk puneye la beso stylus tue.
Next aku rase, km kene carik casing pulak utk HP tue.
By the way HP tuh agak comel tp cm agak besar.
Lagi 1 aku nk tye bape RM HP tue?
Cm agak mahal je....

glazsliper said...

@thinkerbell.. fyna hp tu kck je ngam2 beso tapak tgn aku kck sket kot.. nk type msg py la ssh..tp xpe aku suke..aku dah bli case die pon bole put stylus tu skali.. stylus tu separate bli lain.. stylus yg asal kck je tp x cumel hahaa

MY FRIENDS!