Friday, August 14, 2009

Hello Kitty Toiletries Kit










bye bye bye bye

4 comments:

Abby C said...

Dear cantek nya red colour lak tu, u beli kat mana??

HK red polkadot nice!!!!!

happyichigo♥ said...

ida dearie..
brg2 hello kitty ida semua best2..
dira ade bli kan ida brg hello kitty dr japan tp segan nak beri sbb tak hebat..tapi tetap nak beri sbb omiyage dr japan..
ida tolong send address kat dira tau..nanti bile dira free dira hantar kan kepada ida!
email dira izadira@hotmail.com

glazsliper said...

abby.. i bli kt parkson pyramid las wek.. smlm ingt nk bg u yg ni sbb merah kn tp i baru perasan print HK kat sikat tu dah tanggal.. nk bg pn x syiok ah... hehe

glazsliper said...

dira... omg!! ye ke.. thnx dira.. susah2 je.. ala bes ke tak bes ke as long HK ida tetap syukeee... hehe

MY FRIENDS!