Thursday, August 20, 2009

Hello Kitty Hunting

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket


si kecik tu pasal berpossing bagi kat die..

ni gambar2 masa kitorang gi Tropicana Mall nak cari Jibbitz HK dapat 1 je.. huhu..

ok lah itu sahaja xde mood nak memupdate.. tak suke penceroboh yang bodoh!!

p/s: masa tu elin berusia 1 tahun 2 mgu 5 hari




bye bye bye bye

11 comments:

Putri Nor Ashiqin said...

comel giler akak n anak akak =)

glazsliper said...

bkn comel.. comot.. hehe mallluuuu lee.. thnxx

J u l i a 。.゜✿ said...

yaAllahhhhhhhhhh.. tengok entry ida yang ni ju tak boleh kalau tak left comment !

elin is chooooooo kawaiiiiiiii.

i love her eyes,
her cheeks ! so cute just like the mother. =D

and i've noticed that she likes to point her finger whenever u captured her pics ! so cute ! muah muahhh.

J u l i a 。.゜✿ said...

babe, penceroboh apa ni ?

glazsliper said...

ju.... thnx.. hikhik windu ju tau.. nk tgk entry ju x boleh.. ju x invite.. huhu.. haah elin suke sgt wat jari mcm tu.. die suke ajuk ida ckp 'cannot' hahaha

glazsliper said...

ju.. penceroboh tu kaco kt cbox ida.. bahlol btol org tu

HoneY said...

k.ida....

nasrul dah rindu sgt2 n elin. bila nk jumpe lg ni. dia slalu tny, baby elin nak n org lg x.. dia nk dukung elin lg.. heehe.. dia rindu batuk2 elin. hhahaha... comel gilew elin ni

kittycute said...

haha!! x malunye..put somebody name to puji sendiri pula...how come oso no link the ppl puji u??aiyo..ppl comment u,u ban ip add,x gi comment,klu puji u bagi pula,org ape ni??kecik atinya...
cik akak ooi,original sanrio HK pasti tulis made in japan lah..yg biase tu cume bole panggil A stok,hampir mcm ori...u x pernah pgi japan,i x slhkan u!! haha...!! org bkn jeles kt u,tp org lain mcm julia,rara,wani diorg pun x put ori HK stuff...jadi org jgn sombong sgt..stuff HK mmg byk,tapi jgn pula tulis sume original...org yang pernah gi japan,tgk pun gelak sendiri bila tgk blog u

glazsliper said...

hani... ye ke nas rndu elin.. syian.. hmm elin mcm biase r nk je ngn sesape pon.. lg2 klo org tu pgg bnda mkn lg die suke hahaha

didi said...

Comel sangat elin ni =)

glazsliper said...

@didi.. thnx.. hehe.. kwn kak ju ek... hihi

MY FRIENDS!