Sunday, August 16, 2009

Hello Kitty Crocs Limited Edition

Crocs ini adalah limited edition sempena meraikan 35th anniversary Starting 1st Aug till 31st Aug.. Hurry!! Grab sebelom habis.. hihih..

















Crocs utk baby ku yang cumel.. Rosalinda



Hehe.. mana aci.. mummy die pon nak jugak...
For adult ade 2 color pink n white color.. Tapi setelah difikir2 kan hampir dekat sejam kat situ, salesgirl tu pon dah start buat muka mengantuk dan boring.. Saya pun dicided to choose white color senang nak match ngan apa2 kaler baju kan.. Lagipun saya dah ade ramai banyak kasut berwarna pink.. Crocs saya berciri epal.. Hmmm sangat sayang nak mempijak2 mereka.. hihi





















Macam mana kawan2.. Cumel kan? Haa pi la serang Crocs berdekatan dengan anda. Size and stock adalah sgt2 limited.. Sampai 31 Ogos ni je tahu..


Oh ye.. lupe nk cerita.. perasan tak background saya utk entry kali ini? Ya ya ia berciri strawberry .. saya suke strawberry .. Untuk entry seterusnya saya akan memgunakan background yang baru... wheee.....








bye bye bye bye

5 comments:

Abby C said...

Dear......... White colour mmg cantek!!! lagipon pink dia tk berapa nak cantek kan.

Cute nya u ngan elin pakai sama2 pas tu gi hello kitty hunting!!

glazsliper said...

dear... hubby i kata nape x bli 2,2? adoiii klo i tau i bli 2,2. tp td i p tropicana mall nk bli 1 lg hubby i ckp 'offer xpired'.. huwaaa... smlm je boleh.. ishhh

glazsliper said...

want more hello kitty jibbitz!!!

happyichigo♥ said...

ida..lawak je hubby ida siap ade offer tp dah expired...!! hahhaha...lawak tul..tp elin nye cute lah ade ribbon2..yg ida nye dira nak cilok lah..haha

glazsliper said...

dira.. pd ida elin py design x cute sgt tp sbb mmg tu je yg ade.. hehe tepksa la.. yg adult py 2,2 cntik.. pink n white tp sbb sng nk match ngn ape2 baju amik yg white aje.. hihi.. ailebiu dira...

MY FRIENDS!