Thursday, July 30, 2009

ROSALINDA BIRTHDAY PARTY

Semalam kami celebrate hari jadi elin yang pertama. Majlis diadakan di kedai kami. Majlis yang simple tetapi happening gila. Cukup buat saya dan keluarga ingat sampai bila-bila. Thousand thanx to Kak Voni yang susah payah memasak utk party ni. Pulut and rendang tu memang bes buk!! Hehe.. To Cik Ita gak yang sanggup apply cuti utk elin.. Thnx ye acik ita..


Ni lah kek utk elin.. yang kiri tu jiran kami sponsor.. cantik tau ade princess. Flavor carrot. Yang kanan tu choc indulgence secret recipe..





Ni time nak nyanyi lagu "HAPPY BIRTHDAY". Sorry gambar blur cameraman si acik boy lupe on flash.











Me, ayah n Rosalinda











Jelly Hello Kitty.. Sempat snap dua je.. yang lain2 dah kena bedal hahaha





master chef hehe..


Guest yang datang.. Ramai kan? Bes.. Thnx guys









kek yang tak sampai 10 minit dah runtuh hehe






Elin yang excited dengan hadiahnya sampai tetonggeng2 atas lantai..








Hadiah utk birthday girl... Thnx ye... hihik







Thanx guys...





bye bye bye bye

5 comments:

Abby C said...

congrats for being mother for 1st year to elin.
Mcm best jer hk jelly yg pink colour tu hehe tak dapat rasa....

glazsliper said...

pink kaler tu strawberry flavor.. dok lama sgt kt fridge jd mcm icecream.. mcm puding pn ade.. ita yang buat..yg oren tu mango.. ade grape jgk.. tp x sempat snap.. budak2 dah sebat abis.. hikhik

glazsliper said...

thnx dear.. hehe im proud of myself.. huhu riakkk keh keh... beso da elin kan? nnti bile2 free i p tmpt u ok..

darthmental said...

alamak. aku tak sempat makan jelly HK. ni la rugi datang lambat, haha. :P

syaza. said...

hehe, happy belated bday elin cutie :))

wah, best nyeeee pressie elin. nakk jugak boleh? hihi.

huhu, meriah nyeee. nyummm nyumm, teringin lak nak choc indulgence now. hahah.

MY FRIENDS!