Wednesday, July 1, 2009

Hello Kitty plastic chair













chair ini saya belikan utk elin . beliau kan sudah boleh duduk dan sekarang sudah pun berjalan. ouh tak menang kaki dan tangan saya dibuatnya.. memjadi seorang mummy yang sangat busy lately tetapi tetap memluangkan masa utk berblogging dan memhunting hehe.. boleh lah baby saya duduk berehat setelah penat berjalan.. cumel nye baby mummy ni.. ailebiu..











bye bye bye bye

6 comments:

syaza. said...

alolo, cute nyeer. baby akak pun mesti cute. hehe.
syaza nak gi ps lah tmrw. brg HK banyk kat sana and very cheap. ada yg sama jer mcm jual kat nana. hehe.

glazsliper said...

nnti klo ade HK bes2 rojer akk ok..

syaza. said...

huhu. nak roger mcm ne tuh? syaza jerit "kaaaak iddaaaa HKKKK" kuat2 bagi satu kl dgr kk. huhu

glazsliper said...

rojer kt cni la dear.. nk kna rotan nih.. ish ish..
dear.. add ym akk glazsliper_2004@yahoo.com

Abby C said...

elin dah besar.Dah tak nak kat i huhuhhuhuhu.Mesti dia suke duduk guna hello kitty stool.
Kiss elin for me tau.

glazsliper said...

abby.. dear.. ala sedih i baca.. aritu mood die tak ok.. nxt time ok dah kot..

MY FRIENDS!