Tuesday, July 7, 2009

Hello Kitty foldable umbrella with UV protection


















Sebenarnya saya tiada tahan hati memlihat umbrella julia.. mempunyai telinga, pinky dan berciri polkadot.. Tetapi design seperti julia sudah tiada stok.. Dan ini design terbaru mempunyai UV protection.. Saya pun tiada berfikir panjang lagi apabila memlihat head shape di handle tersebut.. Walau bagaimanapun saya tetap sukakan umbrella julia.. ouh ju... miss u.. hehe.. Eh umbrella saya jgn merajuk.. saya pon sayangkan kamu juga.. heee...

Pesanan:Sediakan payung sebelum hujan

I polkadot





bye bye bye bye

4 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

whoaaa... i miss you too babe !
gila rindu nak shop hk sesama lagi cam hari tu. hahaha macam therapy je tau..sebab asyik tergelak gelak. =D

eyhhhh kat sini takda lagi lah umbrella macam ida tuuuuu. & contact lens case tu pun takda lagi. huwaaa kuantan ni lambat. menci betul.

bila lagilah nak pergi kl ni. badan asyik penat je. huhu..

kiss elin for me !

glazsliper said...

julia.. miss u too babe.. abby pn i miss gak.. lama x jmpe.. ju nk ke lens kit tu? nnti ida tlg blikan.. ju rest la.. baby sehat?

Josephine Sia said...

Where did you bought it???

glazsliper said...

Hello hi.. I bought it at sunway pyramid 3 years ago..

MY FRIENDS!