Saturday, June 13, 2009

Hello Kitty purse
















Purse ini adalah pemberian dari ayah ( my hubby ). Purse ni ayah belikan masa kami pergi ke fantasy tempoh hari.. purse bercirikan sangat lain dari yang lain. Saya sgt suke dan sayang ayah banyak2 tahu.. Sayang elin jugak...






bye bye bye bye

4 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

oh purse ni comel... =) ju ada tengok kat push-cart. dorang pun jual purse macam ni gak.
berapa puluh eyh purse ni ida ?
ke ratus ?

lagi lagi ? ida beli apa kat fantasy tu ?

happyichigo♥ said...

comey gileeer..nape dira tak nampak wallet ni yg comey..yeay hubby ida blikan untuk ida....cun nye!

glazsliper said...

ouh ju sory lmbat reply smlm sgt penat.. RM49.90 je ju purse ni.. best buy ade 2,3 bijik je time tu n ms tu ida wat muke seposen kt hubby n die pn blikan lg pun purse yg lama dah teruk pon hehehe.. lain2 ade lg yg ida bli nnti bile free ida update ok dear...

glazsliper said...

dira cumel.. ha purse ni ms tu bes buy.. agaknye ms time dira g dah xde kot.. ms dira g ade tak stool HK tu? ms ida g ritu die kata ari rabu baru dorang kua kan.. huhu x dpt nk bli...

MY FRIENDS!