Tuesday, June 9, 2009

HELLO KITTY FANTASY ( VIDEO )






special thnx to runwitme.blogspot for this video


bye bye bye bye

4 comments:

happyichigo♥ said...

waaa...wheee..best nyeer..
lawak je ade nampak mat salleh gelak2 tgk hello kitty..hik hik

tp ni kitty panjang!!!

cinomonroll (tak tau name btul tak) comeeeeeeeyy..nak tarik telinga dia!

omg nak giiii!

glazsliper said...

hi dira jmpe lagi.. hehe ha tu r lawak kn? HK ngn cinamon tu nari2 mcm tu alahai cute je.. td mase HK tu salam ngn elin, mule2 elin mcm berani bile die pgg tgn elin die pnjat bdn ayah die mcm nmpk antu hahaha kelaka..

happyichigo♥ said...

omg elin mesti cuuute...mata dia bulat..klu nampak hk mesti mata lagi bulat..panjat ayah dia plak tu..hahha..lucu lah elin ..kisses to her!!

glazsliper said...

hihi dira tahu? masa kitorg Q nak tgu HK kua kn? ayah die ltk elin atas stage tu.. sekali elin bole merangkak ats stage tu jenuh la tekejar2.. seb baik merangkak klo dah bole jln sendiri x ke naya? hahaha

MY FRIENDS!